slo eng ita

Vhodna vrata

Vhodna vrata nas prav tako kot okna varujejo pred zunanjimi vplivi in dajejo celovito podobo našemu domu.

Mizarstvo Fon vam ponuja vhodna vrata v klasični izvedbi ali narejena iz masivnih plošč, s kovinskimi ojačitvami v notranjosti (ROLLING sistem). Dimenzijo in izgled vrat prilagodimo vašim željam.

Naša vrata so lahko resnično vrata po vaši meri. Lahko kombinirate med različnimi tipi, barvami in stekli.

Izbirate lahko med naslednjimi tipi vhodnih vrat:

Klasična masivna vrata

Krilo klasičnih vhodnih vrat je izdelano iz dveh pokončnih in več prečnih masivnih večslojno lepljenih elementov debeline 68 mm ali 84 mm. V vratno krilo lahko vstavimo poljubno število polnil ali stekel. Tudi okvir vrat je izdelan iz troslojno lepljenega masivnega lesa.

Izvedbe: VVF 68 mm ali VVF 84 mm

Moderna roling vrata

Krilo modernih vhodnih vrat je izdelano iz gladke sendvič plošče (roling), katere izolativna sredica je obdana s parno zaporo in dvema vodoodpornima ploščama, ki sta lahko poljubno furnirani. Da ne pride do zvijanja, je v ploščo vgrajena ojačitev iz steklenih vlaken. V krilo lahko vstavimo poljubno obliko stekla. Vrata dosegajo visoke standarde glede izolativnosti in zvočne prevodnosti. Okvir vrat je izdelan iz troslojno lepljenega masivnega lesa.

Izvedbe: VVR 68 mm

Posebnosti:

  • krilo je izdelano iz posebne večslojne plošče, ojačane z okvirjem iz masivnega lesa z integriranimi elementi, ki preprečujejo krivljenje.
  • pettočkovno zaklepanje in močna trismerno nastavljiva nasadila.
  • izdelana so lahko iz lesa smreke, hrasta, kostanja ali macesna debeline 68 mm.
  • širina podboja 100 - 115 cm, višina 200 - 230 cm.
  • odlična izolacija U D (odvisno od modela, smreka)=1,1 - 1,2 W/m 2 K.
  • izolacijsko steklo z ornamentom skupine O, U G =1,1 W/m 2 K.
  • Edinstvena sestava vratnega krila omogoča izdelavo različnih izrezov za stekla ali izolacijska polnila tako, da se lahko v veliki meri prilagodimo vašim željam

Clipboard01a.jpg

Namenska vhodna vrata

Poleg vhodnih vrat za stanovanjske hiše izdelujemo tudi vrata večjih dimenzij za sakralne objekte ali dvoriščna vrata z ročno kovanim okovjem. Izgled vrat lahko popolnoma prilagodimo izgledu starih dotrajanih vrat.

IMG_0258b.jpgbc001a.jpgIMG_0296a.jpg

©Mizarstvo Fon, MACDOM d.o.o.